Døgnrapport: Knust bagrude og surring af last

Anmeldelser om knuste bilruder, tasketyveri og manglende surring af last på påhængsvogn. Det er en del af politiets døgnrapport.
Bornholms Politis har i det forgangne døgn modtaget anmeldelser om knuste bilruder og tasketyveri. Af mere usædvanlig karakter har politiet også sigtet en 70-årig mand, som onsdag morgen kørte med påhængsvogn, hvor lasten ikke var surret fast. Bilisten blev standset på Nyker Hovedgade.

Under overskriften hærværk har politiet optaget tre sager i døgnrapporten; nemlig disse tre:

- Mellem torsdag d. 12. september kl. 18:00 og fredag d. 13. september kl. 07:45 har ukendt gerningsmand skåret to dæk op på en bil parkeret på Nybyvej i Aakirkeby.

- Onsdag morgen modtog Bornholms Politi en anmeldelse om, at forrude og siderude på en bil parkeret på Almindingsvej i Rønne var blevet knust.

- Natten til onsdag er en siderude og bagruden blevet knust på en bil parkeret i privat indkørsel på Nyker Hovedgade.

Sidst har politiet også modtaget en anmeldelse om tyveri. Tyveri af en taske, som blandt andet indeholdt en pung og mobiltelefon. Tasken blev stjålet fra en bil parkeret på Brøndshøj i Rønne. Tyveriet er sket mellem mandag d. 16. september kl. 18:30 og tirsdag d. 17. september kl. 08:00.