Ellemann vil føre evolutionen videre i Venstre

Formandskandidaten, Jakob Ellemann-Jensen, vil have en ny begyndelse for Venstre og så vil han udvikle på partiet, siger han til TV 2/Bornholm inden mødet med de bornholmske Venstre-folk.
Efter en hård tid for Venstre vil formandskandidaten, Jakob Ellemann-Jensen, starte på en frisk og have samtalen igang i partiet. Sådan lyder meldingen fra den, indtil videre, eneste kandidat til formandsposten i det gamle liberale parti inden mødet i aften med de bornholmske V-medlemmer.

- Vi har haft en grim afslutning, og det er også muligheden for at få en ny begyndelse, siger Jakob Ellemann Jensen til TV 2/Bornholm inden mødet og fortsætter.

- Det her med at have en samtale om, hvad det er, vi gerne vil, og hvor er det, vi gerne vil hen og måske også, hvad det er, vi ikke vil, siger han om nogle af de ting, som han kommer til at snakke med de lokale, bornholmske Venstre-medlemmer om.

Mødet er lige nu igang, og du kan se mere i Nyhederne 19.30. I videoen ovenfor kan du se hele interviewet med Jakob Ellemann-Jensen.