Rønne Bio misbrugt til at snyde bornholmere

I et falsk konkurrence-opslag for biografen på Facebook har ukendte gerningsmænd forsøgt at franarre folk et reservations-gebyr.
For et par dage siden deltog Cimmie Suzette Jønsson fra Rønne i en konkurrence på en Facebookside for Rønne Bio. Sådan så det i hvert fald ud.

Den falske side ligner den ægte fra Rønne Bio på nær, at den falske side er med et lille b.

- Jeg synes ikke, at det er i orden. Jeg tror, at der er rigtig mange, som ikke er opmærksom på det, siger Cimmie Suzette Jønsson, der er en af dem, der i første omgang kommenterede opslaget og ikke opdagede, at det var fusk.

På den falske side er der lavet et opslag, hvor man kan deltage i en konkurrence og vinde biografbilletter, popcorn og sodavand. 460 har indtil videre deltaget ved at kommentere.

Efterfølgende får man via Messenger besked på, at man skal betale et reservationsgebyr, som man vil få returneret.

Og her slog Jønsson bremserne i.

- Jeg vælger så at slå beskederne fra og lukke samtalen ned dér. Men jeg kan godt forstå, at man bliver snydt af det, siger Cimmie Suzette Jønsson.

Hun håber nu, at kunne være med til at forhindre, at andre falder i.

Her til aften, er både den falske konkurrence og side dog stadig aktiv.

- Jeg kan godt forstå, at folk bliver snydt, for når man går ind på siden, så ligner de hinanden, og så bliver der jo tit kørt de her konkurrencer på de forskellige sider, siger Cimmie Suzette Jønsson.

Det har ikke været muligt at få en kommentar til den falske konkurrence fra Rønne Bio i dag. Rønne Bio er dog opmærksom på svindelsiden, og har informeret om det via nyhedsbrev og på den rigtig side.