Jobcenter Bornholm scorer toppoint i ny måling

Fagbevægelsens Hovedorganisation har netop offentliggjort resultaterne fra det seneste jobcenterindeks. Og her ligger Jobcenter Bornholm blandt de bedste.
Jobcenter Bornholm ligger på en delt 4. plads i det seneste jobcenterindeks, som er udarbejdet og offentliggjort af Fagbevægelsens Hovedorganisation. Jobcenter Bornholm deler fjerdepladsen med Frederikshavn-Læsø og Rebild Jobcenter.

Men der er særligt to områder, hvor Jobcenter Bornholm har scoret toppoint. Det er inden for uddannelsesandel og varighed af ledighedsforløb. Her ligger Jobcenter Bornholm nemlig på en suveræn 2. plads. Og det glæder formanden for det regionale arbejdsmarkedsråd RAR Bornholm, Jens Christian Olsen.

- RAR Bornholm har netop haft fokus på at bruge uddannelse til at nedbringe ledighedens varighed. Derfor er det glædeligt at se, at Jobcenter Bornholm får så flot en placering i en landsdækkende undersøgelse, siger han.

Et jobcenterindeks har til formål at måle og sammenligne jobcenternes aktive indsats over for forsikrede arbejdsløse i Danmark.
Fagbevægelsens Hovedorganisations nyeste jobcenterindeks gælder for perioden 4. kvartal 2018.