Farvel til P. K. Rasmussen

I dag stedes oversergent P. K. Rasmussen til hvile på Gudhjem Kirkegård. Der er arrangeret fælles transport for alle interesserede fra Almegårds Kaserne.
Oversergent Preben Kruse Rasmussen blev gennem sit livslange arbejde med at hjælpe unge til oplevelser i forsvaret, og med sit forløb for utilpassede drenge, der kunne tilbringe sommeren på Almegårds Kaserne som feriedrenge i trøjen, en kendt og elsket personlighed for mange.

Det er for at give de mange mennesker, som kendte P. K. Rasmussen, mulighed for at sige farvel, at Almegårds Kaserne arrangerer fælles transport fra kasernen denne lørdag og til Gudhjem Kirke, hvor urneceremoni og urnenedsættelse finder sted.

Fire busser er klar til at køre venner, bekendte, tidligere feriedrenge og kollegaer fra Rønne til Gudhjem. Busserne afgår fra kasernen klokken 11.50 overfor Hovedvagten og forventes retur cirka 14.45.

Man kan også selv køre til kirken i Gudhjem. Men den lille p-plads ved kirken er denne lørdag afspærret, så man skal parkere andetsteds.

Efter mindehøjtideligheden vil der være kaffe og kage i cafeteriaet på Almegårds Kaserne.

Underafdelinger, foreninger m.fl. som ønsker at medbringe fane, eller estandart bedes møde op ved indgangen til kirken senest klokken 12.40, hvor der vil være en kort instruktion. Fane og estandart skal være i fod, grundet pladshensyn.