Wonder: Festivalgæster må leve med mørk vej

Det kan være en mørk fornøjelse at gå fra festivalpladsen til parkeringspladsen på vej ned til Hammerhavn og hele vejen til Sandvig. Men der er ikke udsigt til belysning på vejen.
Når musikken spiller til Wonderfestiwall, bliver vejen Slotslyngen langt mere befærdet end normalt, i hvert fald af gående festivalgæster på vej til den af Wonderfestiwall anlagte parkeringsplads på hjørnet af vejen ned til Hammerhavn.

Alligevel har der aldrig været sat lys op langs vejen, og det kommer nok heller ikke til at ske, lyder det fra både Wonderfestiwall og Bornholms Brandvæsen.

- Vi kan ikke lave lys hele vejen til Sandvig. Det vil være en umulig opgave for os, siger medarrangør Daniel Mühlendorph.

- Det er desværre en af de ting, der følger med, når man er til festival i en skov. Vi kan kun henstille til, at folk går og kører meget forsigtigt, siger Daniel Mühlendorph.

Heller ikke Bornholms Brandvæsen har planer om at gøre noget ved situationen.

- Der er nogle krav til de områder, man afspærrer i forbindelse med en festival, men det gælder ikke uden for det afspærrede område, siger indsatsleder hos Bornholms Brandvæsen, Henrik Madsen.

Han forklarer også, at det er arrangørerne selv, der skal sørge for eventuel belysning.

Hverken Henrik Madsen eller Daniel Mühlendorph kan huske, at der nogen er blevet påkørt på Slotslyngen under Wonderfestiwall.