Stor dag i vente: Bornholmsmesterskab i trav 2019

På søndag skal vinderen af Bornholmsmesterskabet i trav 2019 findes. På travbanen venter en dag med både gamle traditioner og nye tiltag.
Jazz, guldgravning, pølser og masser af trav.

Der er garanti for god stemning, når der på søndag for 60. gang skal findes en bornholmsk mester i trav. Det fortæller Charlotte Berg, der er driftsleder for Bornholms Travselskab.

- Søndag er en rigtig stor dag for os. Vi forventer +1500 tilskuere. Det bliver de bedste heste, vi har, og det bliver nogle fantastiske væddeløb, siger Charlotte Berg.

Rønne Revisions Bornholmsmesterskab 2019 er ikke kun en stor dag for travbanen, men også for kuskene, vurderer Charlotte Berg.

- At få lov at køre hestevogn og smide chips ud til publikum fordi man har vundet et løb på bornholmsmesterskabs-dagen, det er stort.

I år åbner hovedindgangen klokken 10, det første løb begynder klokken 12 og i følge driftslederen, så er der mange gode grund, til at dukke op på travbanen.

- I år vil Borsalino Jazz spille, der er kæphesteløb, ponymesterskab og gode præmier, siger hun og fremhæver, at Derby25 garanterer en stor pengepræmie til enlig vinder af V5.

Du kan se søndagens løb på TV 2/Bornholm direkte fra klokken 11:55