Politi og Wonder håndhæver nul tolerance

To personer har fået klippet armbåndet til Wonderfestiwall, men generelt har det været en rolig første dag på Wonder for Bornholms Politi.
Wonderfestiwall mener det, når de siger nul tolerance over for narkotika.

Torsdag kl. 14.40 modtog Bornholms Politi en anmeldelse om, at vagtpersonalet på Wonderfestiwall havde set en 40-årig mand ryge en joint. Bornholms Politi endte med at sigte manden, og vagtpersonalet klippede derefter mandens adgangsarmbånd på baggrund af nul tolerancen overfor narkotika.

Og den 40-årige mand var ikke den eneste, der fik klippet sit armbånd. Torsdag kl. 23.25 råbte en 39-årig mand ukvemsord mod patruljen. Bornholms Politi tog kontakt til manden, som erkendte, at han havde råbt ukvemsord overfor dem. Vagtpersonalet klippede mandens adgangsarmbånd og bortviste ham fra pladsen.

Med kun to episoder har det dog været en stille dag for Bornholms Politi.

- Det har været en meget rolig dag. Der har ikke været mere end de der to ting, der var nævnt i døgnrapporten, siger Michael Schollert fra Bornholms Politi.

Men politiet fortsætter med at holde øje med festivalens gæster.

- Det, vi holder øje med, er, at folk opfører sig ordentligt. Wonder har deres egne vagter, og det er typisk dem, der fortæller, hvis der er noget, de vil have politiets hjælp til, siger Michael Schollert.