Polterabend: Pelle Peter fyrede op under Wonder

For første gang nogensinde skulle bornholmer og DJ Pelle Peter Jensen ikke have spillet på Wonderfestiwall, men hans polterabend endte alligevel med at bringe ham til Wonder.
Pelle Peter Jensen kunne næppe have ønsket sig en bedre afslutning på sin polterabend. Klokken halv to i nat gik han på scenen til Wonderfestiwall - og at dømme ud fra hans stories på Instagram, så var festivalgæsterne meget glade for at se ham.

Det var da heller ikke meningen, at Pelle Peter Jensen skulle have spillet på dette års Wonder - noget der ville have været første gang. Medarrangør Daniel Mühlendorph fortalte torsdag eftermiddag, at Pelle Peter Jensen ikke kunne komme på Wonder i år, men det kunne han så alligevel.

Pelle Peter Jensen skal giftes med Maria Arcel, og hans venner valgte at flyve ham til Bornholm i forbindelse med hans polterabend.

I programmet for Wonderfestiwall skulle "Wonder Supreme Team" spille på Ankermyr klokken halv to, men det blev altså igen til "Pelle Peter Supreme Team". Med på scenen havde Pelle Peter Jensen blandt andet Nicholas Kawamura, James Braun og Specktors.