Ønske: Endnu mere opbakning til liv på Store Torv

Efter mere end 100 koncerter lukker ”Sommerliv på Store Torv i Rønne” ned for denne sommer. Dette med tak, men også med opfordring til både borgere og butikker.
Det er på sin plads at sige tak til alle dem der i år har støttet så der kan være livemusik og aktiviteter på Store Torv i Røde, til glæde for bornholmere og turister.

Sådan siger Simon Sandbye, der igen har været koordinator på ”Sommerliv på Store Torv i Rønne”. Den fjerde sæson er rundet og koordinatoren takker, men sender også en opfordring til byens borgere:

- Vi håber, at flere erhvervsdrivende har lyst til at være med og støtte livet i byen. Rønne har brug for at løft med bl.a. flere aktiviteter for borgere og turister, og der er brug for både økonomisk og praktisk engagement. Rønne, som Bornholms hovedby, har brug for at udvikle de kulturelle udbud i byen. Vi kunne ønske os et øget engagement fra borgere, foreninger og borgerforeninger til at løfte denne opgave. Så hermed en opfordring til at løfte i flok, lyder det fra Simon Sandbye.

Siden den 1. juni er der blevet afholdt ca. 100 koncerter på Store Torv i Rønne, hvilket gør stedet til det sted på Bornholm, hvor der er flest musik events på kortest tid.

Fotogalleri: Publikum, The Heatmakers og Back 2 the 80’s. Sidstnævnte med bornholmske Charlotte Vigel i forgrunden.