Næste udsendelse: 19:44 Vejret i morgen (G)

TV i dag

 • 19:3019.30Nyheder
 • 19:44Vejret i morgen (G)
 • 19:45Fantastiske fællesskaberHvem skal vinde titlen som bornholms mest fantastiske fællesskab? Udover æren er der intet mindre end 100.000 kroner på højkant, når vi kårer en vinder i årets Fantastiske Fællesskaber live fra Domen i Allinge.
 • 20:30Mellem os Den bornholmske forfatterinde Pernille T. Boldemann er aktuel med sin børnebog Stjerneglaneren. I Mellem Os fortæller hun mere om bogen. Mellem Os får også besøg af Flemming Torsten Sørensen fra DGI Bornholm, der skal forklare lidt mere om succesen bag Royal Run, som kommer til Bornholm igen i 2020.
 • 20:58Vejret i morgen (G)
 • 21:00Helt ærligt - hvilket brokvarter er mest hipt? (8)Hvem er vi, alle os der bor i Hovedstadsregionen? Hvordan har vi det med maden, trafikken, motion, med jyske tilflyttere og i det hele taget med hinanden?
 • 21:20Livet på landet - 49.000 skrabehøner49.000 høner! Så mange skrabehøner bor i staldene på Møllebækgaard i Glumsø. Livet på Landet besøger hønerne og deres ejer Hans Henrik Larsen på en dag, hvor fjerkræskonsulenten kommer på besøg og hvor en af fodersiloerne skal flyttes. Produceret i år 2015.
 • 21:50Stoltzes Naturperler - Bobbe Å (G)Michael Stolze viser os vejen ad dramatiske skrænter ved Bobbe Å, hvor den sjældne bregne, Rundfinnet radeløv, gror. I åen finder han også vandmyrelarve.
 • 22:0022Nyheder
 • 22:09Vejret i morgen (G)
 • 22:15Fantastiske fællesskaber (G)Hvem skal vinde titlen som bornholms mest fantastiske fællesskab? Udover æren er der intet mindre end 100.000 kroner på højkant, når vi kårer en vinder i årets Fantastiske Fællesskaber live fra Domen i Allinge.
 • 22:55Mellem os (G)Den bornholmske forfatterinde Pernille T. Boldemann er aktuel med sin børnebog Stjerneglaneren. I Mellem Os fortæller hun mere om bogen. Mellem Os får også besøg af Flemming Torsten Sørensen fra DGI Bornholm, der skal forklare lidt mere om succesen bag Royal Run, som kommer til Bornholm igen i 2020.
 • 23:25Helt ærligt - hvilket brokvarter er mest hipt? (8) (G)Hvem er vi, alle os der bor i Hovedstadsregionen? Hvordan har vi det med maden, trafikken, motion, med jyske tilflyttere og i det hele taget med hinanden?
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Fantastiske fællesskaber (G)Hvem skal vinde titlen som bornholms mest fantastiske fællesskab? Udover æren er der intet mindre end 100.000 kroner på højkant, når vi kårer en vinder i årets Fantastiske Fællesskaber live fra Domen i Allinge.
 • 00:55Mellem os (G)Den bornholmske forfatterinde Pernille T. Boldemann er aktuel med sin børnebog Stjerneglaneren. I Mellem Os fortæller hun mere om bogen. Mellem Os får også besøg af Flemming Torsten Sørensen fra DGI Bornholm, der skal forklare lidt mere om succesen bag Royal Run, som kommer til Bornholm igen i 2020.
 • 01:25Livet på landet - 49.000 skrabehøner (G)49.000 høner! Så mange skrabehøner bor i staldene på Møllebækgaard i Glumsø. Livet på Landet besøger hønerne og deres ejer Hans Henrik Larsen på en dag, hvor fjerkræskonsulenten kommer på besøg og hvor en af fodersiloerne skal flyttes. Produceret i år 2015.
 • 01:50Midtvejsvalg (G)
 • 03:05Helt i fisk - På prøve med flue (G)Et ønske fra Helt i Fisk-drengene var at prøve at fiske med flue. Den elegante og noble fiskeform er dog noget af en udfordring for især én af drengene. Tag med til Stenbrudssøen i Nexø og se, hvordan det går.
 • 03:30Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 04:00Vild Med Dyr - Vaskebjørn (G)I dag skal vaskebjørnene i Aqua fodres. De skal ha en regnbueørred som ved en fejl er endt i et af parkens bassiner. Vi skal se om odderungen Olivia har lært at fange levende fisk - og prøve om vi kan lokke hende på vægten.
 • 04:30Nationalpark Thy (17:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Lars Goldschmidt (G)Lars Goldschmidt er nok mest kendt fra forretningsverdenen, men hans baggrund er ude på venstrefløjen i dansk politik. Arbejde har altid fyldt rigtigt meget i hans liv, men nu er der også blevet tid og lyst til at hugge skulpturer i granit og renovere have og hus. Lars Goldschmidt er tilflytter, og han er overbevist om, at Bornholms fremtid ser lys ud - og at det er vigtigt at fokusere på alt det gode Bornholm har at byde på.

NB-formand stopper: Vil have et break fra fodbold

Formanden for Nexø Boldklub har valgt at trække stikket. Erik Kristensen genopstiller ikke til klubbens generalforsamling.
Det er slut med Erik Kristensen som formand. Efter to år som formand for Nexø Boldklub takker Erik Kristensen af, da han ikke ønsker genvalg.

- Det er min egen beslutning. Jeg har selv valgt, at jeg tager et break fra fodbold. Der er gode kræfter i Nexø, og nu skal de bare kunne styre det og forene det. Der er mange spændende tanker dernede, siger Erik Kristensen, formand for NB Bornholm, til TV 2/Bornholm.

De to år som formand har især gået ud over familien - og dén vil Erik Kristensen nu have mere tid til.

Han ser blandt andet frem til at lægge formandskasketten på hylden, og i stedet gå på stadion som tilskuer, hvor han kan se sønnen Rasmus Kristensen tørne ud for NB Bornholm.

- Min søn spiller på vores førstehold, og jeg har ikke haft tid til at sidde og nyde fodbolden. Det vil jeg godt tilbage til, forklarer han.

Tæsk og sportslige udfordringer
Erik Kristensen blev formand for Nexø Boldklub tilbage i efteråret 2017. Her afløste han Mikkel Skot Hansen. Og når den nu snart tidligere formand ser tilbage på sin tid i formandsstolen, så har det været op og ned.

- Der er sportslige udfordringer, men det har alle. Det projekt, der kører i Nexø med øens spillere, er sindssygt ambitiøst, og det får vi tæsk for. Men vi gør det med oprejst pande.

- Jeg kunne godt have ønsket, at der var mere interesse, for det skulle lykkedes, siger han.

Før sit formandskab for boldklubben var han formand for ungdomsafdelingen. Og særligt fokus på de unge spillere har været en del af Erik Kristensens arbejde. Her har han været med til at hive Thomas Jørgensen ind som cheftræner i klubben samt fokusere på en ny strategi med brug af bornholmske talenter.

- Jeg kan se mig selv i spejlet. Vi har et fantastisk trænerteam i vores seniortrup i Nexø og indbygget en ny stil og fokus på vores ungdomsafdeling, hvor der er rigtig meget talent, mener Erik Kristensen.

Ingen navne på ny formand endnu
Erik Kristensen er formand for Nexø Boldklub indtil klubbens generalforsamling og beskriver selv sit stop som 'udramatisk'.

I fremtiden mener Erik Kristensen, at det bliver vigtigt også at se på bredden i klubben. I skrivende stund er der dog ingen navne til at løfte den opgave og blive ny formand for Nexø Boldklub.

- Der arbejdes på nogle kandidater. Det er en proces, der skal køre stille og roligt, siger Erik Kristensen og beskriver jobbet som formand således:

- Det er hårdt arbejde. Det er sindssygt hårdt arbejde, afslutter Erik Kristensen.

Nexø Boldklub kalder til generalforsamling lørdag den 30. november.