Næste udsendelse: 23:35 Vild Med Dyr - Bladskæremyrer (G)

TV i dag

 • 23:10Ildsjæle på Klægager (G)Ægteparret Ruth og Christian Lorenzen har sat Ballum på landkortet ved at omdanne deres gård til en kulturelt samlingspunkt. De har skabt en alternativ levevej og dermed arbejdspladser.
 • 23:35Vild Med Dyr - Bladskæremyrer (G)Forestil dig at skulle løbe en 100 meter med en søko i munden. Det svarer faktisk til hvad de små bladskærermyrer gør, når de transporterer føde til deres bo. Følg de små bomstærke dyrs vej gennem regnskoven i Vild Med Dyr.
 • 00:0522Nyheder (G)
 • 00:15Bornholm knokler - Slagteri (G)På Haslevej i Rønne ligger en af øens største arbejdspladser; Danish Crown-slagteriet. I dette afsnit skal vi se hvor dygtig, værten er med en kniv, og bare rolig, han har brynje på.
 • 00:45Mellem os (G)Iværksætterne Ane Cecilie Mogensen og Anne-Gro Haslund drømmer om at kunne leve af deres kunst. Ane Cecilie Mogensen skaber figurer, der starter som papirsilhuetter af den fineste slags. Og Anne-Gro Haslund smelter arvestykker om til nye smykker med masser af historie. Iværksætterprogrammet 588 har hjulpet de to kunstnere tættere på deres drøm. De fortæller om forløbet i Mellem Os.
 • 01:15Ildsjæle på Klægager (G)Ægteparret Ruth og Christian Lorenzen har sat Ballum på landkortet ved at omdanne deres gård til en kulturelt samlingspunkt. De har skabt en alternativ levevej og dermed arbejdspladser.
 • 01:40Krimimesse 2015 - Jesper Stein (G)Blod, mord og spænding var på dagsordenen under Krimimessen i Fængslet i Horsens. Værter og journalister fra syv TV 2-regionalstationer interviewede forfattere og markante personligheder med særlig tilknytning til stationens sendeområde.
 • 02:00Bornholm knokler - Møbelpolstrer (G)Det bliver mere og mere populært at give nyt liv til sine gamle møbler. Bornholm Knokler har i denne omgang fundet en gammel skammel, og taget til Okkels Møbelpolstrer i Svaneke. Programmet indeholder hårdt arbejde, 10 tommelfingre og en meget tålmodig møbelpolstrer.
 • 02:35Månedens foredrag - Anders Pihl (G)Hvad er det? Hvor gammelt er det? Hvor ved du det fra? Anders Pihl, arkæolog ved Bornholms Museum, fortæller om dateringsmetoder i arkæologien
 • 03:30Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Holstebro, Sønderborg, Svenstrup, Maribo, Svendborg og Struer.
 • 04:00Vild Med Dyr - gepard eller leopard? (G)Hvordan er det nu lige, man ser forskel på en gepard og en leopard? Svaret på det spørgsmål er livsvigtig viden, når man som Anna Louise Tranæs Didriksen frivilligt går ind i rovdyrburene i Ree Park.
 • 04:30Nationalpark Thy (7:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Kirsten Lillelund (G)Kirsten Lillelund har Galleri Klejn i Alline. Hun har boet på Bornholm siden 2005. Kirsten Lillelund er mest kendt for sine små, finurlige lerfigurer.

Politiet bekræfter: Knivstikkeri er banderelateret

Det knivstikkeri der fandt sted på Lille Torv i Rønne den 30. juli, er banderelateret.
Efterforskningsleder ved Bornholms Politi, Henrik Schou bekræfter i dag til TV 2/Bornholm, at knivstikkeriet der fandt sted i Rønne for en lille uge siden er banderelateret.

- Efterforskningen peger på at de tre personer der lige nu er varetægtsfængslet i sagen har relationer til bandemiljøet i København, siger efterforskningsleder ved Bornholms Politi, Henrik Schou.

Hvilke bander der er tale om kan Henrik Schou på nuværende tidspunkt ikke fortælle mere om af hensyn til efterforskningen.

Det er nyt for Bornholms politi at banderelaterede personer kommer til Bornholm, men de har siden starten af 2019 kigget på banderelationer på Bornholm og konstaterer, at der er en relation mellem narkokriminalitet og de personer der har relationer til bander. Og her i kølvandet på knivstikkeriet, er der flere sager på vej.

- Jeg kan sige så meget, at vi har nogle større sager under opsejling som rammer retten på Bornholm inden for ganske kort tid, som jeg ikke kan komme nærmere ind på nu, siger efterforskningsleder ved Bornholms Politi, Henrik Schou.

Politiet på Bornholm ser meget alvorligt på de bande -og narkorelaterede sager og har både et samarbejde med Skat og BRK.

- Vi har en nul-tolerancepolitik overfor de her sager. Men i første omgang så henstiller vi jo til, at de unge mennesker tænker sig om og tager imod den hjælp de forskellige myndigheder stiller til rådighed, fortæller efterforskningsleder ved Bornholms Politi, Henrik Schou.

At politiet kører en nultolerance-politik betyder, at de stopper de personer de har i kikkerten når de kører bil, de holder øje med alt hvad de laver og så bliver de sigtet for alt hvad de kan sigtes for, fortæller efterforskningsleder ved Bornholms Politi, Henrik Schou.

Aktuelle programmer på Play