Næste udsendelse:

TV i dag

  • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
  • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
  • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
  • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
  • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

Ny direktør til hospitalet fundet

I dag tiltræder Annemarie Hellebek som ny direktør for Bornholms Hospital. Hun kommer fra en stilling som vicedirektør samme sted.
I dag tiltræder Annemarie Hellebek som ny direktør for Bornholms Hospital. Hun kommer fra en stilling som vicedirektør samme sted, hvor hun blandt andet har haft ansvar for arbejdet med patientsikkerhed og kvalitet på Bornholms Hospital.

Annemarie Hellebek er speciallæge i klinisk farmakologi og ph.d. og har før hun kom til Bornholm arbejdet som enhedschef for Kvalitet og Patientsikker-hed i Center for Sundhed i Region Hovedstaden. Og netop kvalitet og styrkelse af patientsikkerhed er blandt den nye hospitalsdirektørs mærkesager. 58-årige Annemarie Hellebek og hendes mand flyttede til Bornholm tidligere i år og nyder i dag at være en del af lokalsamfundet på øen. Parret har to voksne børn.

Den tidligere direktør, Niels Reichstein Larsen fratrådte i august, da han fik job som direktør for sygehusene i Næstved, Slagelse og Ringsted. Siden da har vicedirektør Annemarie Hellebek været konstitueret som direktør.

Aktuelle programmer på Play