Næste udsendelse:

TV i dag

  • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
  • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
  • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
  • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
  • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

Hallegård-stifter: Glad for redningsplan

Jørgen Toft Christensen, der er stifter og medejer af Hallegård, er glad for, at investorer nu bakker økonomisk op omkring en redningsplan.
Det er en optimistisk Jørgen Toft Christensen, som vi søndag møder på Hallegård. I går fik han opbakning til en redningsplan fra flere investorer.

- Det er jeg rigtig glad for, og jeg håber da også, at vi får lavet en redningsplan. Men de er meget indstillet på, at vi skal finde ud af et eller andet, så det er jeg super glad for, siger Jørgen Toft Christensen, der er medejer af Hallegård.

Fredag blev der indgivet en konkursbegæring mod driftselskabet bag Hallegård, men siden har flere i ejerkredsen i et andet Hallegård-selskab, Hallegård Slagtehus, givet udtryk for, at de ønsker at bakke økonomisk op i et forsøg på at redde Hallegård; Såvel slagteriet som gårdbutikken.

- Nu prøver vi at gøre noget. Det kommer i retten på fredag i næste uge, og så kan der ligesom begynde at ske noget igen, og så må vi se, hvad der sker, siger Jørgen Toft Christensen.

Investorerne fra ejerkredsen bag slagtehuset afventer nu den kurator, som skal gøre konkursboet op.

- Enhver lille solstrålehistorie skaber lys. Jeg bliver jo meget følelsesmæssigt berørt af det her, så jeg håber selvfølgelig, at vi klarer det på en eller anden måde, siger Jørgen Toft Christensen.

Det er folkene bag Kadeau, der har begæret Hallegård Drift konkurs.

Aktuelle programmer på Play