Næste udsendelse:

TV i dag

  • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
  • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
  • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
  • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
  • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

Sløve Viking tabte i Helsingør

Manglende tempo blev udslagsgivende, da Viking Håndbold tabte på udebane til Helsingør.
Det lykkedes ikke Viking at hive sejren med hjem til Rønne, da håndboldholdet måtte se sig slået på udebane i Helsingør.

Viking, der ligger midt i tabellen i kvalifikationsrækken, mødte det nordsjællandske tophold. I første halvleg fulgtes de to hold ad. Ved pausen måtte bornholmerne dog se sig selv være bagud med to mål, da man gik til pause 13-11 i Helsingør Hallen.

Viking manglede tempo i opgøret, og det kom for alvor til udtryk i anden halvleg. Her spillede de zebrastribede Viking-spillere igen for langsomt.

I midten af anden halvleg formåede Viking heller ikke at score i otte minutter. Til sidst endte det med en et nederlag til Viking på 26-20.

- Jeg ved godt, vi mangler ressourcer i dag, men derfor spiller vi alt for langsomt, og det er det, der gør, vi taber i dag, siger træner Michael Mortensen og fortsætter:

- Der er ingen tvivl om, vi skal have meget mere fart i spillet. Det her går for langsomt, og det er bare ikke godt nok i dag. I dag er jeg ikke tilfreds.

Nederlaget betyder, at Viking nu er nummer otte i kvalifikationsrækken efter 10 runder.

Aktuelle programmer på Play