Næste udsendelse:

TV i dag

  • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
  • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
  • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
  • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
  • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

Maja vinder hovedpris ved Ekko Shortlist Awards

Kortfilmen "Maja" har vundet endnu en pris, hvor bornholmske Daniel Mühlendorph er producer.
Kortfilmen "Maja" får endnu en pris. Denne gang er det Shortlist Prisen, der er hovedprisen ved Ekko Shortlist Awards.

Her vandt kortfilmen med den bornholmske producer, Daniel Mühlendorph, foran 14 andre film, som var nominerede til prisen.

Ekko Shortlist Awards er med til at hylde danske filmtalenter og kortfilm. Med hovedprisen får den debuterende instruktør Marijana Jankovic ud over hæderen også 25.000 kroner.

Kortfilmen "Maja" er optaget i Tejn Børnehave tilbage i december 2017, og det er langt fra først pris, som filmen får. Filmen har tidligere vundet prisen som bedste kortfilm ved Odense International Film Festival og ved Robertprisen. Mens man i maj i år også vandt en pris ved Tribeca Film Festival i New York.

"Maja" vandt også prisen for bedste fiktion ved Ekko Shortlist Awards.

Aktuelle programmer på Play