Næste udsendelse:

TV i dag

  • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
  • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
  • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
  • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
  • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

Godmorgen Bornholm fredag den 29. november 2019

Dagen starter grå, våd og blæsende, mens fly og færge afgår og ankommer planmæssigt. Dog medtager færgen ikke transporter med levende dyr på dagens første afgange.
Her til morgen skal vi kigge langt efter solen. Det bliver skyet og til tider regn, som i eftermiddag går over i slud eller tøsne.

Vinden bliver frisk til kuling fra vest, som drejer til nordvest, samt kraftige vindstød. Temperaturen ligger mellem 2 og 6 grader og i aften og i nat klarer det op. Det bliver tørt og klart med let til frisk vind fra nordvest og vest. Temperaturen kommer ned mellem frysepunktet og 4 graders varme. Det oplyser DMI.

I luftenhavnen generer vinden endnu ikke nok til fosinkelser, så her afgår og ankommer flyene planmæssigt. Det gør færgen også hos Bornholmslinjen, men her her medtager de ikke transporter med levende dyr eller transporter med kød ophæng på følgende afgange:

Rønne-Ystad kl. 06.30

Ystad-Rønne kl. 08.30

Rønne-Ystad kl. 10.30

Politiet oplyser at det ellers har været et meget rolig nat på Bornholm.

Aktuelle programmer på Play