Næste udsendelse:

TV i dag

  • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
  • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
  • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
  • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
  • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

Ungdommens Røde Kors inviterer til julemiddag

20 udsatte børnefamilier har mulighed for at komme til julemiddag hos Ungdommens Røde Kors.
Julen handler for mange om at give, og for Ungdommens Røde Kors handler den om at give en god jul til udsatte børnefamilier. Den 24. december klokken 14.00 åbner organisationen dørene for 20 udsatte børnefamilier og inviterer til juleaften med alt, hvad det indebærer.

Indtil videre har kun tre familier søgt, og derfor har Ungdommens Røde Kors stadig 17 pladser, de gerne vil dele ud til dem, som ikke har ressourcerne til at holde jul for familien.

Det vil som skrevet være en juleaften med alt, hvad det indebærer. Det er inklusive gaver, hvor børnene i tilmeldingen kan skrive et gaveønske til en værdi af 3-400 kroner.

Programmet for dagen:

- Juleklip og pyntning af juletræ

- "Hemmeligt" værksted med overraskelser for børnene

- Julemiddag med and, flæskesteg, risalamande med al tilbehør

- Dans og sang om juletræ

- Gaveåbning med børnene med fri leg og aftenhygge

Tilmelding til juleaften med Ungdommens Røde Kors skal ske senest den 20. december.

Aktuelle programmer på Play