Næste udsendelse:

TV i dag

  • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
  • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
  • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
  • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
  • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

Det Kongelige Teater kommer til Bornholm

Rønne Theater får fint besøg, når Det Kongelige Teater kommer forbi med en af deres turnéforestillinger.
Man kan vel næsten kalde det royalt besøg i teaterverdenen, når Det Kongelige Teater besøger Rønne Theater. Det sker på mandag den 2. december, når Det Kongelige Teater opfører en af deres turnéforestillinger på Rønne Theater.

Det er forestillingen "STÅ FAST", som bliver opført i Rønne, hvilken havde stor succes på det københavnske teater i sæsonen 17/18.

Forestillingen er skrevet frit ud fra psykolog og forfatter Svend Brinkmanns bestsellers "STÅ FAST" og "STÅSTEDER". Bøgerne er et opgør med, hvordan man i dagens Danmark hele tiden skal selvudvikle sig selv og går imod tidens stressfremkaldende krav til hele tiden at skulle omstille og forandre sig.

Der ses humoristisk og eftertænksomt på livets udfordringer.

Forestillingen finder sted på Rønne Theater på mandag den 2. december klokken 19.30.

Aktuelle programmer på Play