Næste udsendelse:

TV i dag

  • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
  • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
  • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
  • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
  • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

BHS-Almeborg-rytter skifter til italiensk hold

20-årige Sander Andersen skifter ved nytår til General Store Essegibi efter kun et enkelt år hos det bornholmske cykelhold. Det skriver feltet.dk.
2020 begynder i Italien for Sander Andersen, når han ved årskiftet rykker fra BHS-Almeborg Bornholm til italienske General Store Essegibi. Holdet rykker samtidig op som kontinentalhold.

Og skiftet giver den unge cykelrytter lidt sommerfugle i maven skriver feltet.dk

- Jeg er både lidt nervøs for det, fordi jeg er den eneste udlænding, men jeg er også spændt på det, for det er helt nyt; Der er ikke nogen, der kender mig, så jeg kan virkelig vise mit værd, siger Sander Andersen.

Aftalen er kommet i stand gennem den tidligere rytter Marc Garby, der selv kørte for det italienske hold tilbage i 2013.

- Jeg afsluttede gymnasiet i sommer, og jeg ville gerne til udlandet og prøve mig af der. Jeg snakkede med Christian (Andreasen, team manager på BHS-Almeborg Bornholm, red.), og han syntes også, det var en god idé. Vi blev dog enige om, at holde kontakten ved lige, så hvis jeg skal hjem igen på et tidspunkt, så kan jeg altid skrive til ham, fortæller Sander Andersen.

Den unge cykelrytter tager til Italien 2. januar.

Aktuelle programmer på Play