Næste udsendelse:

TV i dag

  • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
  • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
  • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
  • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
  • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

Endnu ingen afklaring på konkursen på Hallegaard

Kadeau A/S annoncerede i sidste uge, at driftsselskabet bag Hallegaard bliver begæret konkurs. Konkursbegæringen lader dog vente på sig.
Selskabet, der driver caféen og slagteriet på Hallegaard er endnu ikke begæret konkurs, selvom medejeren Kadeau i sidste uge annoncerede, at selskabet ville blive begæret konkurs.

Selskabskonstruktionen bag det på Bornholm så kendte pølsemageri og slagteri er lidt kompliceret.

Bygningerne på gården er ejet af Jørgen Christensen. Selve slagteribygningen er ejet af en bred kreds af anpartshavere.

Det firma, der er konkurstruet, er Hallegaard Drift Aps, som har lejet sig ind i lokalerne. Det selskab er ejet af Jørgen Christensen og Kadeau.

Det betyder, at Jørgen Christensen kan fortsætte med café, pølser og slagteri, hvis han kan finde penge eller investorer til at starte op igen. Der skal dog investeres i helt nyt inventar til slagteriet, da det nuværende inventar er ejet af driftsselskabet.

Aktuelle programmer på Play