Næste udsendelse:

TV i dag

  • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
  • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
  • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
  • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
  • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

DAT vil oftere til Bornholm

I sommeren 2020 vil flyselskabet DAT få flere afgange fra flere lufthavne til Bornholm.
Sommerflyvningerne til Bornholm starter i uge 14 næste år, og det bliver med flere afgange fra flere lufthavne. Det skriver DAT i en pressemeddelelse.

Af direkte fly bliver der afgang fra seks forskellige steder. Her kan man flyve fra Billund (BLL), Aarhus (AAR), Aalborg (AAL), Midtjylland (KRP), København (CPH) og Berlin (TXL).

Derudover vil der være indirekte ruter til Bornholm fra både Tyskland og Norge. Her er der tale om Saarbrücken (SCN) via Berlin (TXL), Stavanger (SVG) via Billund (BLL) og Stord (SRP) via Billund (BLL).

Til de flere flymuligheder til solskinsøen siger direktør i DAT Jesper Rungholm i pressemeddelelsen:

- Vi er glade for at kunne forbinde hele Danmark samt Tyskland og Norge med Bornholm. Øen oplever en positiv udvikling for turisme og forventer stadig en positiv vækst i de kommende år. En større efterspørgsel har givet os mulighed for at flyve til Bornholm fra flere lufthavne med flere afgange.

Der vil være flest afgange til og fra Bornholm mellem ugerne 27-32.

Aktuelle programmer på Play