Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

  • 22:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
  • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
  • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
  • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
  • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

Lastbil fyldt med 'Coke' parkerede i Østermarie

Coca-Colas legendariske julelastbil stoppede i dag op ved Dagli'Brugsen i Østermarie, og det tiltrak mange lokale, der fik sig en cola og et skud julestemning.
'Have a Coke and a Smile'. Sådan lyder et gammelt slogan for sodavandsmærket Coca-Cola. I dag var der mulighed for at få både cola og smil, da Coca-Colas ikoniske julepyntede lastbil gjorde stop foran Brugsen i Østermarie.

Her kunne de besøgende se små mekaniske udstillinger, naturligvis med masser af Coca-Cola-logoer, ligesom det var muligt at få sig et billede og en 'high-five' med selveste julemanden. Og så var det også muligt at få sig en dåsecola i kulden på p-pladsen foran Brugsen.

Lastbilen kommer forbi flere af landets, fortrinsvis, store byer, og derfor er det også lidt af et scoop, Østermarie har gjort sig med indtoget af cola-lastbilen, men der er en helt speciel grund til, at læskedrik-giganten har kørt colakanen til den lille by.

- Det var faktisk meningen, vi skulle have været til Østermarie med 'Share a Coke-kampagnen', siger afvikler af Coca-Cola-juletouren, Rasmus Larsen, med henvisning til at Dagli'Brugsen i Østermarie tidligere på året skulle have haft besøg af en Coca-Cola-beklædt helikopter.

Det blev dog aflyst, og derfor er der altså besøg af lastbil og julemand i dag.

Aktuelle programmer på Play