Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

  • 22:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
  • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
  • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
  • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
  • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

Alternativet: Bornholmerne skal lære os at kende

I en ny meningsmåling fra TV 2/Bornholm kommer Alternativet kun med nød og næppe i kommunalbestyrelsen ved næste kommunalvalg i 2021. Anne Thomas har trukket sig, og bornholmerne skal lige lære de nye ansigter at kende, lyder det fra partiet.
Det er to år siden sidste kommunalvalg, hvor Winni Grosbøll og Anne Thomas sammen kunne præsentere en ny konstituering. Siden er meget vendt op og ned i kommunalbestyrelsen - Anne Thomas har sagt farvel. Og ind er kommet flere nye ansigter.

I en ny meningsmåling fra TV 2/Bornholm beholder Alternativet kun sit nuværende mandat takket være partiets valgforbund med SF og Enhedslisten. Hvis der var valg i dag ville partiet gå fra 6 procent af stemmerne til 2,8 procent.

- Jeg tror, at det er en helt naturlig reaktion på, at vi har været igennem en omstrukturering i Alternativet. Anne Thomas har fået et nyt arbejde og vi har skulle fordele de poster, der var. Det gør, at der kommer en masse nye ansigter på, som er forholdsvis ukendte for bornholmerne, siger Maria Hach, kandidat for Alternativet.

Meningsmålingen er foretaget for TV 2/Bornholm af Jysk Analyse og har en statistisk usikkerhed på +/- 3 procent.

Aktuelle programmer på Play


I nat kl. 00 - 06 overskyet_nat 0.1 mm rain Fra sydvest 7 m/s
I morgen kl. 06 - 12 regnbyger_fuld_dag 0.6 mm rain Fra vest 8 m/s
I morgen kl. 12 - 18 halvskyet_dag 0 mm Fra vest 8 m/s
I morgen kl. 18 - 24 halvskyet_nat 0 mm Fra vest 6 m/s