Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

  • 22:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
  • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
  • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
  • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
  • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

Melvin Kakooza besøger Bornholm

Vinderen af DM i stand-up-comedy besøger Bornholm i aften på TV 2. Komikeren - med rødder i Afrika - ser i programmet 'Helt sort' nærmere på danskerne.
Melvin Kakooza besøger Lille Gadegård og hilser på nu den afdøde gris, Øffe, som drak cola. Melvin Kakooza er også med til banko i Klemensker og så ser han en del af et stenbrud blive sprængt i luften.

Komikeren og vinderen af DM i stand-up-comedy i 2017 skal i programserien 'Helt Sort' se nærmere på Danmark og danskerne. Selv er han kommet til Danmark som etårig med sin familie fra Uganda og taler i dag dansk med jysk accent. Hans mor ønskede fra begyndelsen, at hendes søn skulle blive så dansk som muligt, så familien flyttede på landet for at være tæt på danskerne. De lærte at lytte til dansktoppen, spise flæskesteg og fejre dronningens fødselsdag med flag og lagkage. Men - i programomtalen af 'Helt sort' står der:

- Melvin må sande, at der stadig er mange af danskernes traditioner og vaner, der for ham er 'helt sort' – og derfor tager han nu ud i landet for at afprøve vinterbadning og bjesksmagning.

'Helt sort' - Melvin på Solskinsøen, kan ses på TV 2 kl. 20:50.

Aktuelle programmer på Play