Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

  • 22:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
  • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
  • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
  • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
  • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

Pigerne gav drengene tæv i fodbold

Det var ikke drømmescenariet, da drengene fra Nexø i dag tabte mod pigerne fra Rønne til indendørs fodboldstævne i Nylars.
Milan Mogensen, Felix Jensen, Hugo Bundgaard og Carl Sandersen spiller indendørs fodbold i Nexø, og de havde en klar mission for deres kamp mod pigerne fra RIK. De skulle vinde.

Det blev dog lidt sværere end regnet med, og efter den seks minutter lange kamp måtte drengene se nederlaget i øjnene. 4-0 til pigerne.

- Det er ikke godt, siger drengene.

I den anden lejr stod Siv Jensen, Kirsa Kofoed, Majse Tolstrup og Thea Kofoed-Andersen fra RIK. De var meget glade for deres sejr.

- Vi har før prøvet at spille mod drenge, der sagde at det her blev pærelet, siger Majse Tolstrup.

Du kan se et lille uddrag af kampen i nyhederne klokken 19.30.

Aktuelle programmer på Play