Næste udsendelse: 22:15 Kulturkavalkade (G)

TV i dag

 • 22:0019.30Nyheder (G)
 • 22:14Vejret i morgen (G)
 • 22:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
 • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 00:0019.30Nyheder (G)
 • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
 • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
 • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
 • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
 • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
 • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

Skinke med metalstykker lagt i hundeindhegning

En hundeejer i Østermarie har på et offentligt, indhegnet område til hundeluftning, fundet sammenrullede skinkestykker, hvori der ligger noget der minder om knivblade. Artiklen er opdateret med kommentar fra politiet.
- Advarsel til alle hundeejere på Bornholm.

Sådan starter Nadja Hertzberg Nielsens opslag på Facebook, hvor hun sender en kraftig advarsel til alle hundeejere om at være særligt opmærksom.

Hun har fundet skinkepålæg med skjulte metal-genstande i en indhegning til hunde i Østermarie.

På billederne er det svært nøjagtigt at se, hvilke metal-genstande der er tale om. Angiveligt har det været meningen, at områdets hunde skulle sluge de skarpe metalstykker, når de spiste skinkestykkerne.

- Jeg har i dag fundet skinke med barberblade i Østermarie hundeindhegning. Hvem fuck er så sindssyg. Dig der har lagt det ud, du kunne have slået min hund ihjel, skriver Nadja Hertzberg Nielsen i opslaget på Facebook.

Sagen er anmeldt til Bornholms Politi.

Vagthavende ved Bornholms Politi bekræfter, at der er indløbet en anmeldelse, og de er i gang med at undersøge sagen.

- Det efterforsker vi selvfølgelig på, det er alvorligt. Hvis ikke der er nogen hunde, der er kommet til skade er det godt. Selv hvis det er tilfældet, er det forsøg på dyremishandling. Derfor vil vi gerne høre, hvis der sidder nogen borgere derude, der ved noget om sagen, siger vagthavende ved Bornholms Politi.

Aktuelle programmer på Play