Næste udsendelse: 21:30 Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)

TV i dag

 • 21:00Fangstgaranti 3: Billigt grejDer er garanti for højt humør, stor begejstring og masser af fisk på krogen, når Morten Stamm Mikkelsen kaster snøren i vandet. I dag tester vi, om vores ekspert, Frank Sjøgren, også kan fange fisk med det billigste grej fra supermarkedet.
 • 21:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
 • 22:0022Nyheder
 • 22:09Vejret i morgen (G)
 • 22:10ÆGTE | ØFØDT - Det, I har i vente (G)Det føles som om, huen er årtusinder væk, men det er den ikke. Tidligere studenter fra STX i Rønne fortæller, hvad 3.G'erne kan forvente af tiden, hvor de får huen på. Og ikke mindst hvad det er for en virkelighed, der venter bagefter.
 • 22:15Sprogblomster (G)Gæt med om bornholmske ord. Se med, når Joakim Lind Tranberg endnu en gang forsøger at holde panelet i kort snor.
 • 23:00Mellem os (G)Tone og Magnus valgte Bornholm som sit udgangspunkt til deres fælles afgangsprojekt på arkitektskolen i København. Hvorfor de valgte Bornholm, og hvad de endte med at kreere, kan du høre mere om i Mellem Os. Bagefter kommer Johnny Fagerlund og Karsten Eriksen fra 4-Kløver-Klyngen. Klyngen får nemlig økonomisk støtte af Realdania. Hvordan pengene skal bruges, og hvordan de drømmer om at klyngen skal udvikle sig, kan du blive meget klogere på her i Mellem Os.
 • 23:30Fangstgaranti 3: Billigt grej (G)Der er garanti for højt humør, stor begejstring og masser af fisk på krogen, når Morten Stamm Mikkelsen kaster snøren i vandet. I dag tester vi, om vores ekspert, Frank Sjøgren, også kan fange fisk med det billigste grej fra supermarkedet.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Sprogblomster (G)Gæt med om bornholmske ord. Se med, når Joakim Lind Tranberg endnu en gang forsøger at holde panelet i kort snor.
 • 00:50Mellem os (G)Tone og Magnus valgte Bornholm som sit udgangspunkt til deres fælles afgangsprojekt på arkitektskolen i København. Hvorfor de valgte Bornholm, og hvad de endte med at kreere, kan du høre mere om i Mellem Os. Bagefter kommer Johnny Fagerlund og Karsten Eriksen fra 4-Kløver-Klyngen. Klyngen får nemlig økonomisk støtte af Realdania. Hvordan pengene skal bruges, og hvordan de drømmer om at klyngen skal udvikle sig, kan du blive meget klogere på her i Mellem Os.
 • 01:20Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
 • 02:05Månedens foredrag: Gammel og glad (G)Tidligere sognepræst Inge Lorentzen besøger Bornholms Højskole og holder foredraget "Gammel Og Glad"
 • 03:00Fra lade til landevej - listige lister og ny indmad (10:12) (G)De sidste detaljer kommer på plads i dette afsnit af 'Fra lade til landevej'. Vindueslisterne skal på, hvilket ikke er helt nemt. Og så skal bilen op til autopolstreren ved Klemensker. Nu skal det nye interiør endelig tilbage på plads i den gamle Ford Taunus 17M fra 1960.
 • 03:30Helt i fisk - Hævnens time (G)Indtil nu har holdet været ramt af en meget atypisk sæson for havørreder, men det får dem ikke til at smide stangen i hjørnet. I dag skal det være, og alt det, de har lært, skal nu testes af i jagten på de undvigende havørreder.
 • 03:55Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 04:30Nationalpark Thy (7:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten Helene Straarup (G)Helene Straarup flyttede til øen på grund af et jobtilbud. Hun kommer fra Århus og er uddannet psykolog. Helene skulle bruge noget tid på at omstille sig fra livet i en stor by til, hvad der først føltes som, en tomhed på Bornholm. Hun har nu fundet sig til rette. Helene Straarup har mødt sin mand på Bornholm, og de har købt et nedlagt landbrug tæt på Arnager. Deres første barn bliver født på Bornholm i år.

BM i maraton: Endnu en sejr til Hulgaard

Tre timer og 18 minutter tog det Laura og Tommy Hulgaard at tilbagelægge dagens løbetur på 42,195 kilometer. Det gør dem til bornholmsmestre i maraton.
Klokken 10 gik starten ved Skippertorvet i Nexø. Laura og Tommy Hulgaard lagde sig fra begyndelsen helt i front, og parret havde da også en forventning om at tage sejren i dag.

- Ja, målet er at vinde. Vi følges ad, men vi har begge været syge med maveinfluenza. Min mand har endda været lidt mere syg end mig, så han er også indstillet på at slippe mig og omvendt selvfølgelig. Men ellers prøver vi at følges ad og få en god tur ud af det, forklarede Laura Hulgaard, der løber for Viking, før dagens løb.

Løberne skulle ud på en godt og vel ti kilometer lang rute. Fra Nexø gik turen langs kysten til Balka og Snogebæk - og ud til Fyrvejen, hvor der var indlagt et vendepunkt. Ruten skulle tilbagelægges 4 gange i alt for at nå et maraton.

Laura og Tommy Hulgaard løb også bornholmsmesterskabet i maraton i 2018, hvor de vandt i tiden tre timer og 22 minutter. Målet i dag var egentlig komme ind i tiden tre timer og 15 minutter, men det nåede parret ikke helt.

De kom i mål i tiden tre timer og 18 minutter.

- Jeg er tilfreds med resultatet. Jeg ville selvfølgelig gerne have løbet på tre timer og 15 minutter, men det må blive en anden gang, siger Laura Hulgaard, og tilføjer om turen:

- Jeg havde lidt kvalme og måtte ned og gå et par gange, hvor jeg troede, jeg skulle kaste op, men det skulle jeg så ikke alligevel. Så var det bare op igen og fart på.

Parret er dog klar til at tage udfordringen op igen til næste år, hvor Laura Hulgaard allerede har sat sig et særligt mål.

- Næste år stiller jeg op igen, og så har jeg faktisk en plan om, at jeg skal løbe under tre timer på en maraton. Så det er målet. Min mand er ikke helt enig. Han synes, det er for hurtigt, og at vi skal træne for meget, men det er planen, forklarer Laura Hulgaard.

Bornholmsmesterskaberne i maraton er arrangeret af SÅN-løberne, og man kunne i dag både løbe et hel maraton og et halvt maraton.

11 deltog i maraton, 49 deltog i halvmaraton og 4 stod på rulleski.

Aktuelle programmer på Play