Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

  • 22:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
  • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
  • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
  • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
  • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

Trolling Master Bornholm udvider

Lystfiskerkonkurrencen Trolling Master Bornholm fik udsolgt på to timer, da tilmeldingen åbnede tirsdag - i dag bliver ekstra 25 pladser sat til salg
Alle 420 pladser til konkurrencen var udsolgt på to timer.

Ventelisten voksede støt, og er torsdag formiddag oppe på 40.

Derfor har konkurrencens arrangør Jan Jørgensen, som også er direktør for TV 2/Bornholm, aftalt med regionskommunens havneansvarlige, at der bliver plads til yderligere 25 både i Allinge Havn.

Dermed er der stadig 15 båd-ejere, der bliver skuffede, men Jan Jørgensen tør ikke udvide yderligere:

- Vi har ikke plads til mere nu. Der er fyldt i Tejn - der er fyldt i Allinge med 75 pladser deroppe, og vi tør ikke tage en tredje havn ind, siger tv-direktøren og uddyber:

- Vi tør ikke begynde nede i Hasle. Vi kan ikke styre det.

Trolling Master Bornholm 2020 bliver afviklet fra den 22. til den 25. april. Der er 100.000 kroner i præmie til den, der fanger den største laks målt i kilo urenset fisk.

Aktuelle programmer på Play