Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

  • 22:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
  • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
  • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
  • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
  • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

Folkemødet tager beslutning om tema

I dag holder Folkemødets bestyrelse møde i København, hvor den blandt andet skal beslutte, om der skal være et tema til næste år.
I år indførte Foreningen Folkemødet for første gang et tema, og her havde man valgt at sætte fokus på FN´s 17 Verdensmål.

- Generelt tog folk godt imod temaet. Mange tog det til sig og integrerede temaet på deres egen måde, siger Pelle Nybirk, der er kommunikationsansvarlig i Foreningen Folkemødet.

I dag mødes bestyrelsen i København og beslutter sig for, om der skal være et tema igen til næste år og i så fald hvilket tema, der skal vælges.

Forud for beslutningen har Foreningen Folkemødet holdt flere evalueringsmøder med blandt andet de frivillige, og deres tilbagemelding vil Folkemødets ledende organ tage med i deres overvejelser.

Ifølge Pelle Nybirk bliver der ikke meldt noget ud i dag. D. 22. oktober afholdes der et kickoff arrangement på Nørrebro Teater, hvor Foreningen Folkemødet løfter sløret for hvorvidt, der skal være et tema til næste år.

Aktuelle programmer på Play