Næste udsendelse: 22:15 Kulturkavalkade (G)

TV i dag

 • 22:0019.30Nyheder (G)
 • 22:14Vejret i morgen (G)
 • 22:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
 • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 00:0019.30Nyheder (G)
 • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
 • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
 • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
 • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
 • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
 • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

Døgnrapport: Knust bagrude og surring af last

Anmeldelser om knuste bilruder, tasketyveri og manglende surring af last på påhængsvogn. Det er en del af politiets døgnrapport.
Bornholms Politis har i det forgangne døgn modtaget anmeldelser om knuste bilruder og tasketyveri. Af mere usædvanlig karakter har politiet også sigtet en 70-årig mand, som onsdag morgen kørte med påhængsvogn, hvor lasten ikke var surret fast. Bilisten blev standset på Nyker Hovedgade.

Under overskriften hærværk har politiet optaget tre sager i døgnrapporten; nemlig disse tre:

- Mellem torsdag d. 12. september kl. 18:00 og fredag d. 13. september kl. 07:45 har ukendt gerningsmand skåret to dæk op på en bil parkeret på Nybyvej i Aakirkeby.

- Onsdag morgen modtog Bornholms Politi en anmeldelse om, at forrude og siderude på en bil parkeret på Almindingsvej i Rønne var blevet knust.

- Natten til onsdag er en siderude og bagruden blevet knust på en bil parkeret i privat indkørsel på Nyker Hovedgade.

Sidst har politiet også modtaget en anmeldelse om tyveri. Tyveri af en taske, som blandt andet indeholdt en pung og mobiltelefon. Tasken blev stjålet fra en bil parkeret på Brøndshøj i Rønne. Tyveriet er sket mellem mandag d. 16. september kl. 18:30 og tirsdag d. 17. september kl. 08:00.

Aktuelle programmer på Play