Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

  • 22:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
  • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
  • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
  • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
  • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

19-årig cyklede ind i siden af lastbil

Kvinde på 19 år cyklede ind i en lastbil på Andersen Nexø Vej i Nexø. Kvinden er kørt til tjek på hospitalet, men er sluppet nådigt fra ulykken.
Tirsdag morgen klokken 08.30 indløb der melding om en trafikulykke på Andersen Nexø Vej i Nexø.

Ifølge Bornholms Politi er der tale om en ulykke, hvor en kvinde på cykel er blevet ramt af en lastbil, der kom kørende mod øst.

Kvinden forsøgte at krydse Andersen Nexø Vej og kørte ifølge vagthavende ud i et fodgængerfelt, hvor hun cyklede ind i siden af lastbilen. Til alt held slap hun ifølge vagthavende med en bule på benet og muligvis en forstuvning.

Hun er blevet kørt til kontrol på Bornholms Hospital.

Politiet har talt med lastbilchaufføren, men har endnu ikke noget overblik over, hvad der helt præcis er årsag til ulykken.

OPDATERING: Vi skrev tidligere, at kvinden blev ramt af lastbilen. Det var dog kvinden selv, der cyklede ind i siden af lastbilen.

Aktuelle programmer på Play