Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

  • 22:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
  • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
  • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
  • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
  • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

Trane Nørby: Dialogen med Bornholm er vigtig

Næstformandskandidaten i Venstre, Ellen Trane Nørby, fremhæver vigtigheden i dialogen med de bornholmske V-medlemmer inden aftenens møde med netop de bornholmske Venstre-medlemmer.
Dialog er vejen frem. Også med de bornholmske Venstre-islæt. Det er i grove træk den mest fremtrædende holdning hos Venstre-næstformandskandidaten, Ellen Trane Nørby, inden aftenens møde hos Venstre på Bornholm.

- Jeg synes, det er vigtigt, vi også kommer til Bornholm og har et af vores møder, for ellers er der en tendens til, at Bornholm bare glider ind under Region Hovedstaden, siger Ellen Trane Nørby.

Og næstformandskandidaten har besøgt Bornholm en del gange den seneste stykke tid. Det ligger hende nemlig også på sinde, hvordan de bornholmske medlemmer tænker om Venstres politik.

- Hvis vi ønsker at have dialogen med vores bornholmske medlemmer og også tage højde for de problemstillinger, som man oplever på Bornholm, siger hun.

Du kan se mere i Nyhederne 22.00 på TV 2/Bornholm. I videoafspilleren kan du se hele interviewet med Ellen Trane Nørby.

Aktuelle programmer på Play