Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

  • 22:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
  • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
  • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
  • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
  • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

Støjberg: Baglandet skal med

Venstre skal blive bedre til at høre baglandet, når der skal træffes de store beslutninger. Sådan lyder det fra en ene af de to formandskandidater, Inger Støjberg, inden medlemsmødet hos Venstre på Bornholm.
Venstres store bagland skal med på råd, når partiets holdning til de største beslutninger om land og rige skal træffes. Det mener næstformandkandidaten i Venstre, Inger Støjberg, inden medlemsmødet hos Venstre Bornholm i aften.

- Vi skal være meget bevidste om, at sådan noget som sundhedsreformen, som gav nogle dønninger i partiet, at en proces som den skal vi aldrig have igen, siger Inger Støjberg.

Mødet på Bornholm er et blandt mange i de danske Venstre-lokalforeninger, og de er ikke bare ligegyldige hyggeture inden et kampvalg som det, Venstre står overfor på næstformandsposten, pointerer Støjberg.

- Jeg synes faktisk, vi har kunnet tage rigtigt meget med os fra de andre møder, også fordi det har handlet - og heldigvis for det - om hvad vi vil i fremtiden, siger Inger Støjberg.

Du kan se mere i Nyhederne 22.00. I videoen over kan du se hele vores interview med Inger Støjberg.

Aktuelle programmer på Play