Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

  • 22:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
  • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
  • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
  • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
  • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

Ellemann vil føre evolutionen videre i Venstre

Formandskandidaten, Jakob Ellemann-Jensen, vil have en ny begyndelse for Venstre og så vil han udvikle på partiet, siger han til TV 2/Bornholm inden mødet med de bornholmske Venstre-folk.
Efter en hård tid for Venstre vil formandskandidaten, Jakob Ellemann-Jensen, starte på en frisk og have samtalen igang i partiet. Sådan lyder meldingen fra den, indtil videre, eneste kandidat til formandsposten i det gamle liberale parti inden mødet i aften med de bornholmske V-medlemmer.

- Vi har haft en grim afslutning, og det er også muligheden for at få en ny begyndelse, siger Jakob Ellemann Jensen til TV 2/Bornholm inden mødet og fortsætter.

- Det her med at have en samtale om, hvad det er, vi gerne vil, og hvor er det, vi gerne vil hen og måske også, hvad det er, vi ikke vil, siger han om nogle af de ting, som han kommer til at snakke med de lokale, bornholmske Venstre-medlemmer om.

Mødet er lige nu igang, og du kan se mere i Nyhederne 19.30. I videoen ovenfor kan du se hele interviewet med Jakob Ellemann-Jensen.

Aktuelle programmer på Play