Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

  • 22:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
  • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
  • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
  • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
  • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

Bod for kundetilfredshed halveret

Molslinjen har fået en bod på 101.291,10 kroner for sin færgebetjening til og fra Bornholm i højsæsonen 2019, det er en halvering siden sidste undersøgelse.
Det er anden gang Molslinjen får en bod målt på kundetilfredsheden for deres færgebetjening til og fra Bornholm.

Den første bod fik de efter kundetilfredshedsundersøgelsen der blev fortaget i lavsæsonen 2019. Karaktergivningen gav i maj 2019 en bod på cirka 200.000 kroner. Og dengang kom der en yderligere bod på 1,3 millioner kroner, for mangelfuld dokumentation i forbindelse med aflysninger og forsinkelser.

Den seneste bod på de 101.291,10 kroner er altså en halvering i forhold til sidste måling af kundetilfredshed og det er Molslinjen trods alt glade for.

- Selvfølgelig er vi ærgerlige over, at vi nu igen har fået en bod, men den er blevet mindre og de sidste målinger for august måned ser rigtig gode ud, så vi er på rette vej, det udtaler kommunikationschef for Molslinjen, Jesper Maack.

Aktuelle programmer på Play