Næste udsendelse: 22:00 19.30Nyheder (G)

TV i dag

 • 22:0019.30Nyheder (G)
 • 22:14Vejret i morgen (G)
 • 22:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
 • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 00:0019.30Nyheder (G)
 • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
 • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
 • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
 • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
 • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
 • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

V-kandidater besøger havnen i Rønne

Udover at deltage i Venstres kandidatmøde i aften får kandidaterne, der besøger Bornholm, en grundig information om de transportproblemer Bornholm tumler med.
MF for Venstre, Peter Juel-Jensen, er en af værterne, når formandskandidat Jakob Ellemann-Jensen og næstformandskandidaterne Inger Støjbjerg og Ellen Trane Nørby i dag besøger Bornholm, og under besøget får en rundvisning og en grundig gang information om de transportproblemer bornholmerne tumler med.

Kandidaterne skal i aften mødes med lokale Venstrefolk forud for Venstres ekstraordinære landsmøde i Herning næste weekend, hvor landets næststørste parti skal vælge ny formand og næstformand.

Men når politikerne lander på Bornholm over middag, vil de blive "bortført" af Peter Juel-Jensen, der følger dem til havnen i Rønne, og samtidigt vil give Venstre-kandidaterne en grundig indføring i de transportproblemer Bornholm har med specielt færgetrafikken.

Alle tre kandidater deltager i den planlagte rundvisning og orientering.

Mødet i aften holdes på Møbelfabrikken i Nexø.

Aktuelle programmer på Play