Næste udsendelse: 22:14 Vejret i morgen (G)

TV i dag

 • 22:0019.30Nyheder (G)
 • 22:14Vejret i morgen (G)
 • 22:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
 • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 00:0019.30Nyheder (G)
 • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
 • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
 • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
 • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
 • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
 • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

Rønne Bio misbrugt til at snyde bornholmere

I et falsk konkurrence-opslag for biografen på Facebook har ukendte gerningsmænd forsøgt at franarre folk et reservations-gebyr.
For et par dage siden deltog Cimmie Suzette Jønsson fra Rønne i en konkurrence på en Facebookside for Rønne Bio. Sådan så det i hvert fald ud.

Den falske side ligner den ægte fra Rønne Bio på nær, at den falske side er med et lille b.

- Jeg synes ikke, at det er i orden. Jeg tror, at der er rigtig mange, som ikke er opmærksom på det, siger Cimmie Suzette Jønsson, der er en af dem, der i første omgang kommenterede opslaget og ikke opdagede, at det var fusk.

På den falske side er der lavet et opslag, hvor man kan deltage i en konkurrence og vinde biografbilletter, popcorn og sodavand. 460 har indtil videre deltaget ved at kommentere.

Efterfølgende får man via Messenger besked på, at man skal betale et reservationsgebyr, som man vil få returneret.

Og her slog Jønsson bremserne i.

- Jeg vælger så at slå beskederne fra og lukke samtalen ned dér. Men jeg kan godt forstå, at man bliver snydt af det, siger Cimmie Suzette Jønsson.

Hun håber nu, at kunne være med til at forhindre, at andre falder i.

Her til aften, er både den falske konkurrence og side dog stadig aktiv.

- Jeg kan godt forstå, at folk bliver snydt, for når man går ind på siden, så ligner de hinanden, og så bliver der jo tit kørt de her konkurrencer på de forskellige sider, siger Cimmie Suzette Jønsson.

Det har ikke været muligt at få en kommentar til den falske konkurrence fra Rønne Bio i dag. Rønne Bio er dog opmærksom på svindelsiden, og har informeret om det via nyhedsbrev og på den rigtig side.

Aktuelle programmer på Play