Næste udsendelse: 22:14 Vejret i morgen (G)

TV i dag

 • 22:0019.30Nyheder (G)
 • 22:14Vejret i morgen (G)
 • 22:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
 • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 00:0019.30Nyheder (G)
 • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
 • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
 • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
 • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
 • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
 • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

Førsteplads i sigte for RIK

Sejr til RIK over Fremad Amager i morgen, sender holdet på førstepladsen i Københavnsserien i fodbold - hvis B1903 samtidig tager point fra topholdet Husum.
RIK har i morgen en reel mulighed for at overtage førstepladsen i Københavnsserien i fodbold.

Topholdet Husum skal nemlig til Gentofte, for at møde B1903, som netop har besejret Hvidovre hele 6-0. B1903 er vel nok rækkens teknisk bedste mandskab - og FC Københavns moderklub i de zebrastribede bluser, er på fjerdepladsen, to point efter RIK, som med 12 point har et point op til Husum på førstepladsen.

RIK fik i lørdags en sejr på 2-1 over FC Græsrødderne - og de rødblusede fra Rønne skal i morgen forsøge at besejre Fremad Amagers divisionsreserver på amagerkanernes anlæg, hvor Fremad Amager samme eftermiddag i Sundby Idrætspark får besøg af Viborg i 1. division.

TV 2/Bornholm er på plads, når RIK møder Fremad Amager i Københavnsserien - og du kan se højdepunkter fra kampen i vores nyheder lørdag 19.30 - og få et længere sammendrag, når vi søndag sender Sportsaften 19.50.

Aktuelle programmer på Play