Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

  • 22:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
  • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
  • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
  • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
  • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

Wonderfestiwall forbyder lattergas

Det er blevet populært at sniffe lattergas blandt unge. Det har fået Wonderfestiwall til at forbyde lattergas-patroner på festivalen.
Det er ikke ulovligt at sniffe lattergas i Danmark. Alligevel forbyder Wonderfestiwall lattergas-patroner på festivalen.

På festivalens hjemmeside lyder det:

"Desuden gør vi opmærksom på, at lattergas patroner ikke er tilladt på festivalen."

- Det gør vi på baggrund af anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen. Vi har også fået et brev fra ministeren om det. Og så synes jeg heller ikke selv, at man skal sniffe lattergas, siger medarrangør af Wonderfestiwall Daniel Mühlendorph.

Blandt andet TV 2 har berettet om et stort forbrug af lattergas på dette års Roskildefestival. Og det må trods af, at det i værste fald kan føre til kvælning.

Udover lattergas er det også forbudt at tage stoffer på festivalen. Ligesom man kun må ryge på særlige rygeområder.

Aktuelle programmer på Play