Næste udsendelse: 22:45 Min jul, mit sogn og min kirke - Ulla Skou (G)

TV i dag

 • 00:0019.30Nyheder (G)
 • 22:20Christiansø i 70’erne og 80’erne - Soldaterhyttens nye tag (G)I en påske i starten af 1990’erne drager Nexøs tidligere – nu afdøde - borgmester til Christiansø for at hjælpe med at lægge nyt tag på en soldaterhytte. Det går hyggeligt for sig med håndbajere og en lille dram. Hans Sachs, der er opvokset på Christiansø fortæller ind over de billeder, der er taget af taglægningen med Preben Holm Jensens kamera.
 • 22:45Min jul, mit sogn og min kirke - Ulla Skou (G)Vi møder præsten i hjemmet, i sognet og i kirken og taler om egne og om kirkens traditioner i julen. I dag besøger vi Ulla Skou, præst i Skt. Nicolai Kirke i Rønne.
 • 23:05Mellem os (G)
 • 23:30Nationalpark Thy (47:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 00:15Christiansø i 70’erne og 80’erne - Soldaterhyttens nye tag (G)I en påske i starten af 1990’erne drager Nexøs tidligere – nu afdøde - borgmester til Christiansø for at hjælpe med at lægge nyt tag på en soldaterhytte. Det går hyggeligt for sig med håndbajere og en lille dram. Hans Sachs, der er opvokset på Christiansø fortæller ind over de billeder, der er taget af taglægningen med Preben Holm Jensens kamera.
 • 00:40Min jul, mit sogn og min kirke - Ulla Skou (G)Vi møder præsten i hjemmet, i sognet og i kirken og taler om egne og om kirkens traditioner i julen. I dag besøger vi Ulla Skou, præst i Skt. Nicolai Kirke i Rønne.
 • 01:00Mellem os - ugens udvalgte (G)
 • 01:30Nationalpark Thy (47:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 01:55Bornholm knokler - Frivillig i genbrugsbutik (G)Genbrug er stort på Bornholm, og vi er taget et smut i IM Genbrug i Rønne, hvor vi kommer bag disken, i tøjrummet og kigger lidt på alt det loppeguld, der ryger igennem sådan en butik.
 • 02:25Månedens foredrag - Holger Fuglsang-Damgaard (G)
 • 03:20Bornholm knokler - Dyrlæge (G)Dyr fascinerer og blankt indrømmet - de små hvalpe i programmet ligger også højt på nuttetheds-barometret. Der er dog meget langt fra at vaccinere små hårbolde til at presse en analkirtel på en lille hund ved navn Silke. Alt dette og mere til, kaster vi os over i denne omgang Bornholm Knokler som dyrlæge.
 • 04:00Vild Med Dyr - Cuba krok (G)I dagens Vild med dyr skal der pudses vinduer i anlægget hos en af verdens mest aggressive krokodiller. De 20 tæppepythonslanger i Slangetemplet skal fodres og tilses - og så skal vi besøge nogle af de unge og meget nuttede beboere i Regnskoven - nemlig næsebjørnsungerne.
 • 04:30Nationalpark Thy (41:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Lars Bitsch (G)Lars Bitsch er tidligere skolelærer. Han er oprindeligt fra København men flyttede til Svaneke i 1975. Og her har han tænkt sig at blive. I sin pensionisttid laver han teater og leder svampeture på Bornholm. Lars Bitsch er et meget aktivt menneske, og han elsker at være i den bornholmske natur.

Bornholmslinjen: Ikke tilfredse, når vi laver fejl

Det er utilfredsstillende, når der sker fejl. Det siger Bornholmslinjen efter en tid med forsinkelser og forskellige fejl.
Det vrimler med folk til øen her i højsæsonen. Og de fleste ankommer med Bornholmslinjen. Mange udsolgte afgange betyder et stort tryk på rederiet, der har resulteret i fejl og forsinkelser.

- Vi bliver ikke tilfredse, når vi laver fejl ind i mellem. Det er den kultur, vi har fortæller Jesper Maack, kommunikationschef i Molslinjen.

Sidste uge
Den forgangne uge har Bornholmslinjen endnu engang været udfordret.

- Mandag bliver 10 biler afvist i Sassnitz efter en overbooking.
- Hammershus sejler med forsinkelse fra tirsdag til torsdag grundet et uplanlagt vedligeholdelsesarbejde på den ene motor.
- Povl Anker sejler med forsinkelse både onsdag og fredag.
- Fredag sejler Max fra Ystad uden de gående passagerer
- Søndag er der endnu engang problemer med landgangen i Ystad. Derfor må de gående forlade skibet via bildækket.

Første højsæson
Det er første sommer, Bornholmslinjen sejler til og fra Bornholm, efter rederiet overtog sejladsen 1. september.

- Det her er vores første højsæson, og vi skriver os alt det her bag øret. Sådan så vi gør vores allerbedste for, at hvis vi laver en fejl, så bliver det kun den ene gang, vi laver den, siger kommunikationschef for Molslinjen, Jesper Maack.

- Der er et enorm pres på færgerne lige nu i begge retninger. Det har ikke været en helt lydfri operation, men helt overordnet syntes jeg, det er gået rigtigt pænt, fortæller Jesper Maack.

Aktuelle programmer på Play