Næste udsendelse: 23:05 Mellem os (G)

TV i dag

 • 00:0019.30Nyheder (G)
 • 22:45Min jul, mit sogn og min kirke - Ulla Skou (G)Vi møder præsten i hjemmet, i sognet og i kirken og taler om egne og om kirkens traditioner i julen. I dag besøger vi Ulla Skou, præst i Skt. Nicolai Kirke i Rønne.
 • 23:05Mellem os (G)
 • 23:30Nationalpark Thy (47:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 00:15Christiansø i 70’erne og 80’erne - Soldaterhyttens nye tag (G)I en påske i starten af 1990’erne drager Nexøs tidligere – nu afdøde - borgmester til Christiansø for at hjælpe med at lægge nyt tag på en soldaterhytte. Det går hyggeligt for sig med håndbajere og en lille dram. Hans Sachs, der er opvokset på Christiansø fortæller ind over de billeder, der er taget af taglægningen med Preben Holm Jensens kamera.
 • 00:40Min jul, mit sogn og min kirke - Ulla Skou (G)Vi møder præsten i hjemmet, i sognet og i kirken og taler om egne og om kirkens traditioner i julen. I dag besøger vi Ulla Skou, præst i Skt. Nicolai Kirke i Rønne.
 • 01:00Mellem os - ugens udvalgte (G)
 • 01:30Nationalpark Thy (47:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 01:55Bornholm knokler - Frivillig i genbrugsbutik (G)Genbrug er stort på Bornholm, og vi er taget et smut i IM Genbrug i Rønne, hvor vi kommer bag disken, i tøjrummet og kigger lidt på alt det loppeguld, der ryger igennem sådan en butik.
 • 02:25Månedens foredrag - Holger Fuglsang-Damgaard (G)
 • 03:20Bornholm knokler - Dyrlæge (G)Dyr fascinerer og blankt indrømmet - de små hvalpe i programmet ligger også højt på nuttetheds-barometret. Der er dog meget langt fra at vaccinere små hårbolde til at presse en analkirtel på en lille hund ved navn Silke. Alt dette og mere til, kaster vi os over i denne omgang Bornholm Knokler som dyrlæge.
 • 04:00Vild Med Dyr - Cuba krok (G)I dagens Vild med dyr skal der pudses vinduer i anlægget hos en af verdens mest aggressive krokodiller. De 20 tæppepythonslanger i Slangetemplet skal fodres og tilses - og så skal vi besøge nogle af de unge og meget nuttede beboere i Regnskoven - nemlig næsebjørnsungerne.
 • 04:30Nationalpark Thy (41:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Lars Bitsch (G)Lars Bitsch er tidligere skolelærer. Han er oprindeligt fra København men flyttede til Svaneke i 1975. Og her har han tænkt sig at blive. I sin pensionisttid laver han teater og leder svampeture på Bornholm. Lars Bitsch er et meget aktivt menneske, og han elsker at være i den bornholmske natur.

Så har fotovognen igen været ude

Politiets fotovogn har igen denne weekend været ude. Denne gang er der stillet skarpt på de hurtigkørende i Aakirkeby, Nexø og Almindingen.
Målebilen var fredag den 19. juli ude i 4 timer på Nexøvej ved Aakirkeby, hvor der blev noteret 10 bilister, som kørte for stærkt. Den med tungest speederfod kørte 118 km/t uden for bymæssig bebyggelse, og 2 bilister måtte have et klip i kørekortet.

Lørdag den 20. juli var målebilen efter borgerhenvendelser igen i Nexø på Sdr. Landevej i 2½ time, hvor der igen var alt for mange, som havde svært ved at overholde hastighedsgrænsen på 50 km/t. Den højeste hastighed var 78 km/t og seks af bilisterne fik klip i kørekortet. På Strandmarksvejen udenfor Nexø blev der målt i 2½ time, hvilket resulterede i to sager, hvor den højeste hastighed var 96 km/t.

Søndag den 21. juli holdt målebilen på Vestermarievej i Vestermarie efter borgerhenvendelser i tre timer. Fire bilister kunne ikke overholde hastighedsgrænsen, og den hurtigste kørte 72 km/t, hvilket tillige udløste et klip. På Segenvej i Almindingen, hvor hastighedsbegrænsningen er 70 km/t, blev der efter borgerhenvendelser målt i tre timer. Seks bilister kørte for stærkt, og den hurtigste kørte 94 km/t, hvilket også udløste et klip i kørekortet.

Aktuelle programmer på Play