Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

  • 22:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
  • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
  • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
  • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
  • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

Olielæk ved Nyker spærrer vej

Fra Aagaardsvej 35 til 38 ved Nyker er vejen spærret grundet en olielæk. Bornholms Brandvæsen er i gang med at rydde vejen og grøften for olie.
Tirsdag formiddag blev Aagaardsvej ved Nyker ramt af en olielæk. I følge vagthavende hos Bornholms Brandvæsen er der tale om dieselolie, derfor er vejen spærret fra husnummer 35 til 38, hvor oprydningsarbejdet lige nu er i gang.

- Oprydningsarbejdet forventes at tage et par timer, hvorefter vejen burde kunne åbnes igen, fortæller vagthavende hos Bornholms Brandvæsen, og uddyber:

- Vi skal have gravet rabatten op, for at se hvor langt olien er sivet ned. Vi skal være hurtige så ikke olien løber ned til grundvandet.

Bornholms Politi kan endnu ikke sige noget om grunden til olielækken, men oplyser, at man nu har sendt en patruljevogn til stedet for at undersøge omstændighederne nærmere.

Billedet er et arkivbillede.

Aktuelle programmer på Play