Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

  • 22:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
  • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
  • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
  • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
  • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

10 biler blev afvist i Sassnitz

Ti tyske turister, der lørdag ville med Povl Anker fra Sassnitz blev afvist af Bornholmslinjen.
Ferien fik en uventet og ubehagelig start for flere tyske turister med kurs mod Bornholm, da de lørdag skulle med færgen fra Sassnitz. Ti bilister, blev afvist ved færgelejet fordi færgen ifølge Torben Mikus var overbooket.

Billedet er taget i Sassnitz i lørdags af Torben Mikus, der dog var blandt dem, der kom med færgen.

Hver eneste sommer er Sassnitz-færgen som regel udsolgt for både gående og kørende passagerer. Og også hos det tidligere rederi forekom der afvisninger af rejsende, men det hørte til sjældenhederne.

Men i år er der ny operatør på ruten, og det lader til at der ikke er så meget styr på bookningerne, som man kunne ønske sig.

- Man kunne næsten ønske sig tilbage til tiden med Færgen igen, siger Torben Mikus til TV 2/Bornholm.

Molslinjens kommunikationschef Jesper Maack er ked af hændelsen.

-Jeg kan ikke lige se, hvad der er sket, men der er jo tale om en fejl, eftersom de pågældende ikke er kommet med, siger han til TV 2/Bornholm.

Han vil nu undersøge, præcis hvad der gik galt.

På billedet kan man se de bilister, der blev afvist af Bornholmslinjen.

Aktuelle programmer på Play