Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

  • 22:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
  • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
  • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
  • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
  • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

Loppesæsonen er over os

I dag går startskuddet til ØIFs store loppemarked ved Østermariehallen. I morgen gælder det Svaneke, sæsonen for øens loppemarkeder er for alvor i gang
Klokken 10 går det løs, når dørene åbnes og folk strømmer ind på pladsen ved Østermariehallen.

Der har faktisk været afholdt loppemarked i Østermarie siden starten af 70´erne, så det er en tradition med snart 50 år på bagen. De første år var loppemarked med til at tjene penge til bygningen af Østermarie Hallen, som stod færdig i 1974. Siden dengang er overskuddet fra loppemarked gået til ungdomsarbejdet i ØIF, og det gør det stadig.

Siden 2013 har et særligt nedsat loppemarkedsudvalg afviklet loppemarkedet i Østermarie. Arbejdet er lagt i helt faste rammer, blandt andet sker der en større sortering af de indsamlede effekter. Hele parkeringspladsen uden for Østermarie Hallen er inddraget til salgsområde.

Billedet er fra loppemarkedet i 2017

Aktuelle programmer på Play