Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

  • 22:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
  • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
  • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
  • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
  • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

Jobpatruljen besøger de bornholmske virksomheder

Sædvanen tro får mange arbejdsgivere og medarbejdere denne uge besøg af jobpatruljen for at vejlede og kontrollere de bornholmske arbejdspladser.
I år er det fyrretyvende gang, at 3F og HK's jobpatrulje tjekker forholdene for de unge på de danske arbejdspladser. I disse dagen besøger otte aktivister de bornholmske virksomheder.

- Mange steder er forholdende stort set i orden, og ellers forsøger vi at tale tingene på plads. Hvis der er forhold der skal følges op på indberetter vi det til de lokale afdelinger af henholdsvis HK og 3F, skriver 3F Bornholm på deres hjemmeside.

Jobpatruljens kampagne er rettet mod hotel- og restaurationsbranchen, cafeer samt butikker og kiosker. Det er nemlig typisk her, at de unge arbejder.

- Kun ved maget grelle lovovertrædelser, og dem er vi ikke stødt på endnu herovre i år, skrider vi direkte til anmeldelse til myndighederne, skriver 3F på deres hjemmeside.


Aktuelle programmer på Play