Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

  • 22:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
  • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
  • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
  • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
  • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

Cort: På vagt på nedkørslerne

Magnus Cort skal være ekstra opmærksom på nedkørslerne efter han tidligere på touren brækkede lillefingeren.
Det kan blive opad bakke at køre nedad bakke i dag for det bornholmske cykelhåb, Magnus Cort. Den brækkede lillefinger hæmmer nemlig stadig Astana-rytteren, siger han til TV 2 SPORT.

- Jeg tror godt, jeg kan køre opad. Det er mere nedad, hvor jeg skal stramme mig an, siger Magnus Cort og fortsætter:

- Hvis man kører nedad på dårlig vej og det bumper, siger Cort om de udfordringer, der kan ligge i nedkørslerne på dagens etape.

Men inden man pakker fjernbetjeningen alt for langt væk i erkendelse, at det nok er slut for bornholmeren, så er der ingen grund til at male fanden på hverken væggen eller de franske bjergveje.

- Nu må vi se. Det skal nok gå, siger Cort til TV 2 SPORT inden dagens etape.

Etapen kan ses på TV 2s hovedkanal fra 13.15.

Aktuelle programmer på Play