Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

  • 22:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
  • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
  • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
  • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
  • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

Storms Galleri rykker til Nexø

Stofforretningen Storms Galleri flytter sin forretning fra Åkirkeby til Møbelfabrikken i Nexø.
Stofforretningen har kun ligget i Åkirkeby siden sidst i november 2018, men lokalet i Åkirkeby lever ikke op til behovet og derfor flytter ejeren nu forretningen til Nexø.

- Lokalet her i Åkirkeby, fungerer desværre ikke til det jeg gerne vil med butikken, vi ville ellers gerne blive i Åkirkeby, men der er ingen lokaler lige nu der tilbyder det vi har behov for, fortæller butiksansvarlig, Jytte Storm.

Forretningen har både solgt garn, stof og tilbehør, men butikslokalet har også skullet rumme forskellige kurser for butikkens kunder og det egner det sig ikke til.

- Der har været større interesse for mine kurser end forventet, så nu har vi brug for mere plads og bedre faciliteter. Og her passer lokalet på Møbelfabrikken i Nexø helt perfekt, siger butiksansvarlig, Jytte Storm.

Jytte Storm fortsætter:

- Jeg vil rigtig gerne lave flere kurser og her egner Møbelfabrikken sig perfekt, der er der nemlig mulighed for at låne et stort lokale hvis vi bliver mange.

Jytte storm kommer ikke til at sælge garn i de nye lokaler, her vil hun kun fokusere på stof og tilbehør. Der vil derfor være oprydningssalg de næste uger af garn og interiør i butikken i Åkirkeby.

Butikken på Møbelfabrikken åbner onsdag d. 7. august.

Foto: Storms Galleri

Aktuelle programmer på Play