Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

  • 22:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
  • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
  • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
  • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
  • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

Bornholms politi efterlyser nu solsejl

Bornholms politi efterlyser nu det solsejl som Dansk Energi har mistet i forbindelse med året Folkemøde i Allinge.
Energiens scene, der holdt til i området ved Bornholms Idræts og Kulturcenter, mistede deres store specialdesignede solsejl i forbindelse med nedpakningen efter årets Folkemøde.

Sejdugen har en stor materiel værdi på 250.000 kroner, så nu efterlyser politiet på Bornholm dugen på deres Facebook-side.

Sejldugen blev pillet ned d. 25. juni om aftenen og pakket på en EU-palle, men var væk næste morgen.

Politiet skriver, at dugen formentlig er kommet med et forkert "flyttelæs", men da sejldugen har en ikke ubetydelig værdi, vil Dansk Energi naturligvis meget gerne have det tilbage.

Politiet opfordrer derfor alle stadeholdere ved årets Folkemøde om at undersøge, om de har fået mere med hjem, end de havde med herover.

Hvis du har oplysninger vedrørende solsejlet kan du kontakte Bornholms Politi på 5690 1448 eller bornh@politi.dk

Aktuelle programmer på Play