Næste udsendelse: 20:25 Værft med vokseværk (G)

TV i dag

  • 19:40Mellem os i SommerlandetMellem os i Sommerlandet tager i dag ud i den bornholmske natur. Vi skal både på urtejagt ved Melsted og på rundtur til nogle af Døndalens ukendte perler.
  • 20:25Værft med vokseværk (G)Værftet i Nexø har haft vokseværk fra en beskeden kristen skaterhal i 1999 til et stort alsidigt samlingsted i dag med godt 12.000 besøgende om året. Og det er stadig baseret på et kristent grundlag.
  • 20:52Vejret i morgen (G)
  • 20:55Bornholm knokler - Gedebonde (G)Lykkelunds Gedemejeri starter tidligt. Næsten for tidligt, vil nogen sige. Vi er taget på landet for at prøve, hvordan livet som gedebonde er, når man også selv laver ost.
  • 21:25Danmark i kold krig - I trøjen 1:8 (G)I 1. afsnit af Danmark i kold krig skal vi møde to tidligere værnepligtige på Sjælsmark Kaserne i Nordsjælland, og vi skal høre, hvordan militærnægtere skulle gøre tjeneste langt ude i en skov i Jylland. Vi skal også en tur til Næstved, når byens tidligere borgmester genser den kaserne, hvor han aftjente sin værnepligt i civilforsvaret.
  • 22:0019.30Nyheder (G)
  • 22:09Vejret i morgen (G)
  • 22:10Mellem os i Sommerlandet (G)Mellem os i Sommerlandet tager i dag ud i den bornholmske natur. Vi skal både på urtejagt ved Melsted og på rundtur til nogle af Døndalens ukendte perler.
  • 22:55Værft med vokseværk (G)Værftet i Nexø har haft vokseværk fra en beskeden kristen skaterhal i 1999 til et stort alsidigt samlingsted i dag med godt 12.000 besøgende om året. Og det er stadig baseret på et kristent grundlag.
  • 23:25Bornholm knokler - Gedebonde (G)Lykkelunds Gedemejeri starter tidligt. Næsten for tidligt, vil nogen sige. Vi er taget på landet for at prøve, hvordan livet som gedebonde er, når man også selv laver ost.
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:10Mellem os i Sommerlandet (G)Mellem os i Sommerlandet tager i dag ud i den bornholmske natur. Vi skal både på urtejagt ved Melsted og på rundtur til nogle af Døndalens ukendte perler.
  • 00:55Værft med vokseværk (G)Værftet i Nexø har haft vokseværk fra en beskeden kristen skaterhal i 1999 til et stort alsidigt samlingsted i dag med godt 12.000 besøgende om året. Og det er stadig baseret på et kristent grundlag.
  • 01:20Bornholm knokler - Gedebonde (G)Lykkelunds Gedemejeri starter tidligt. Næsten for tidligt, vil nogen sige. Vi er taget på landet for at prøve, hvordan livet som gedebonde er, når man også selv laver ost.
  • 02:00Nationalpark Thy (45:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 02:30Månedens foredrag - Poul Grooss (G)Poul Grooss om krigen i Østersøen.
  • 03:30Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Aalborg, Marstal, Thyborøn, Rønne, Horsens, Esbjerg og Holbæk.
  • 04:00Flere sider af Kim Fogh (G)Journalist og coach Kim Fogh fortæller om bogen og metoden "Meetback".
  • 04:30Vild Med Dyr (G)Selv om det vrimler med signalkrebs i de danske åer og vandløb hører de faktisk ikke til i den danske natur. Men for vaskebjørnene i Aqua er de en sand delikatesse. Så i dag må Anna Louise give et nap med når der skal deles indfangede godbidder ud.
  • 05:00Stafetten - Helle Munk Ravnborg (G)Helle Munk Ravnborg er lige flyttet til Bornholm. Hun arbejder som udviklingsforsker og har sammen med sin mand et kafferisteri i Østerlars. Kaffen er fra deres egen gård i Nicaragua.

Patruljeskib lagde vejen forbi Sol over Gudhjem

Kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem fik patruljeskibet Rota og dets mandskab til at lægge vejen forbi Gudhjem.
Det var slet ikke meningen, at patruljeskibet Rota skulle lægge til i Gudhjem Havn, men hvad gør man ikke for en smagsprøve på maden til Sol over Gudhjem?

- Det er første gang, der er et patruljefartøj i Diana-klassen i Gudhjem, fortæller John Sprogø, der er marinespecialist på Rota.

Sammen med seniorsergent Henrik Christensen fik han lov at smage på Gabriel Hedlunds hovedret.

- Det smager fantastisk, lyder bedømmelsen fra Henrik Christensen.

Men selvom det er lidt mere sofistikeret end det, de plejer at få serveret ombord på Rota, så roser de skibets kok.

- Vores kok laver fin mad hver dag, siger John Sprogø.

Aktuelle programmer på Play